top of page

Έχεις ξαναδεί ταινία πολιτικού Ελληνικού γάμου; Γεωργία & Μπάμπης

Ψάχνωντας για τις κατάλληλες φράσεις να ξεκινήσεις ένα ποστ, καταλήγεις να σκέφτεσαι πλεονασμούς και "φαμφάρες" ενώ τα πράγματα είνα πάρα πολύ απλά.

Λατρεύω τη δουλειά μου και προσπαθώ κάθε φορά να δώσω το καλύτερο, αντικειμενικά αποτέλεσμα στους πελάτες μου.


Η Γεωργία και ο Μπάμπης αποφάσισαν να τελέσουν τον γάμο τους, στο δημαρχείο της Χαλκίδας τον Οκτώβριο του 2020. Δύσκολη περίοδος για όλους με πολλούς περιορισμούς και αυτήν την υποχρεωτική μάσκα που σου χαλάει κάθε ίχνος δημιουργικότητας.


Από την πρώτη μας συζήτηση η Γεωργία και ο Μπάμπης γνώριζαν πως ήμουν λίγο διστακτικός για την βιντεοσκόπιση του γάμου τους. Επρεπε να μελετήσουμε αρκετά το πλαίσιο συνεργασίας μας και πόσο μάλλον η ομάδα μας, τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Σήμερα δεν θα κρίνω εγώ την ταινία μας, αλλά θα περιμένω τα σχόλια και τα μηνύματά σας. Αυτά είναι που μας κάνουν να κάνουμε κάθε φορά κάτι καλύτερο.


Όσο για την Γεωργία και τον Μπάμπη, να πω πως τους ευχαριστώ πολύ για την υπομονή τους ως προς τις οδηγίες μας (τα θέλουμε και εμείς όπως τα θέλουμε), να τους ευχηθώ τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου και να μην χάσουν ποτέ την ενέργεια και τρέλα τους!


Τους αγαπώ και τους δύο! Απολαύστε μερικές μοναδικές εικόνες από τον γάμο τους καθώς και την ταινιάρα που τους ετοιμάσαμε :)







298 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page