top of page

Νέα Υόρκη - Λονδίνο - Ζυρίχη - Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού. Ταξίδι περιπέτεια (φωτογραφίες)

Με αφορμή λοιπόν την επιστοφή μου απο την Νέα Υόρκη μετά απο 2 μήνες αποφάσισα να φτιάξω αυτό το άρθρο για να ζήσετε μαζί μου όλες τις στιγμές που πέρασα αυτό τον καιρό. Λαμβάνω πολλά μηνήματα απο όλους για την κατάστασή μου καθώς και πολλά για τυχόν βοήθεια και το σημαντικότερο είναι πως υπήρξαν άνθρωποι με επαφές στην Αμερική που προσφέρθηκαν με όλη τους την δύναμη να με βοηθήσουν.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους όσους με σκέφτηκαν σε αυτήν μου την περιπέτεια.


Ας τα πιάσουμε απο την αρχή λοιπόν, απο την 1 Μαρτίου που έφυγα να κάνω ένα ταξίδι "ζωής" όπως κάποιοι το αποκαλούν. Υπάρχουν προσωπικοί λόγοι για τους οποίους ταξιδεύω στην Νέα Υόρκη άσχετα απο την αναψυχή. Τις πρώτες 15 μέρες έμεινα στο κέντρο του Manhattan και ευτυχώς κύλισαν νορμαλ τουριστικά!

Είδα όλα τα must see, πήγα στην Αστόρια (μεγάλο respect στην Αστόρια πραγματικά) και επισκέφθηκα και τους πλέον φίλους Evelyn & Melvin στο Long Island (τους οποίους πραγματικά ευχαριστώ για την βόλτα και την ξενάγηση).


Evelyn & Melvin thank you for the wonderful day we spend together in Long Island.

Η ταινία του γάμου τους εδώ:



Κάπου στις 11 Μαρτίου πήρα το πρώτο μήνυμα για ακύρωση την πτήσης επιστροφής μου στην Ελλάδα. Απο εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν άλλη διαδρομή. Τα μαγαζιά κλείναν το ένα μετά το άλλο και το lock down ήταν πολύ κοντά. Μεταφέρθηκα στο New Jersey γιατί είναι πολύ πιο απλωμένη περιοχή θα ήταν πιο καλά τα πράγματα όπως αποδείχτηκε. Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης άδειασαν εντελώς...


Ακολούθησαν περίπου 45 μέρες παραμονής στο σπίτι με λίγες βόλτες, απαραίτητα ψώνια στο αγαπημένο πλέον λατινικό σουπερμάρκετ, γυμναστική και πολύ ταινία! Η καλύτερη φάση ήταν το πρωί που έπινα τον σπιτικό καφέ μου με θέα την Νέα Υόρκη.

Αγόρασα δύο ακόμα εισιτήρια για να επιστρέψω... Άκυρο!

Τελικά την τρίτη φορά όλα δείχνουν οτι θα γυρίσω Ελλάδα. Αμερική, Αγγλία, Ελβετία, Ελλάδα. Αυτό είναι το δρομολόγιο μου. Τρεις μέρες σε αυτά τα αεροδρόμια. Μοναδική εμπειρία, ταλαιπωρία αλλά και στιγμές. Είμαι απο τους πολύ λίγους που έχει δει τα αεροδρόμια τόσο άδεια. Στην Ελλάδα μόλις πατήσαμε μας κάνανε το τεστ για τον ιό. Μετά φύγαμε για ένα ξενοδοχείο στο κέντρο. Θα περνάγαμε εκεί το 24ωρο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Μας φέρανε φαγητό έξω απο την πόρτα μας. Οι θετικοί θα έμεναν 14 μέρες. Εγώ την έκανα το ίδιο βράδυ. Ευτυχώς.

Τα λέμε κάπου έξω απο τις 10 Μαίου 🤙


Sister... until next time! Take care. Love u <3

Το αλμπουμ που θα δείτε είναι προσωπικό. Διάλεξα τις εικόνες μια προς μια. Απολαύστε τις.











1.152 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page